تاسیسات الکتریکال

تاسیسات الکتریکال

تاسیسات الکتریکال

از اجزای حیاتی هر ساختمان و بنایی به شمار می‌رود و نقش بسزایی در تأمین راحتی، کارایی، راندمان و انرژی دارد. این بخش به طور مستقیم بر عملکرد کلی ساختمان و تجهیزات آن اثر می‌گذارد و نیاز به طراحی، اجرا و نگهداری دقیق دارد.


از اجزای اصلی تاسیسات الکتریکال در ساختمانهای بزرگ و مهم (ساختمانهای تجاری، اداری، کارخانجات، بیمارستانها، مسکونی و …)می توان به ترانسهای برق، ژنراتورها، انواع UPSها، تابلو برق های اصلی و تابلو برق های توزیع (به عنوان مرکز کنترل توزیع برق) کابلها و ارتباطات، سیستم های ارتینگ، روشنایی های عمومی و اختصاصی، مدارات و سیستم های برقی هوشمند و سیستمهای جریان ضعیف شامل (آنتن مرکزی، اعلان حریق، پیجینگ) و … اشاره کرد.

  1. ترانس های برق: وظیفه تبدیل و تثبیت برق ورودی متناسب با میزان ظرفیت و مصرف انرژی الکتریکال یک مجموعه در راستای نوع و رنج کاری تعریف شده متناسب با بار را بر عهده دارند. از انواع ترانسهای برق می توان به ترانسهای ایزوله، افزاینده و کاهنده، استابلایزرها و … اشاره کرد.
  2. ژنراتورها و UPS ها: Generator & UPS (Uninterruptible Power Supply) سیستمهای برق اضطراری و فوق اضطراری جهت پایداری و تامین برق ایمن و بدون وقفه و حفاظت از تجهیزات و دستگاه ها در زمان قطعی های برق و نوسانات آن و تامین انرژی پیوسته طراحی شده‌اند، که در انواع مختلف و ظرفیتهای گوناگون متناسب با نوع کاربری وجود دارند.

UPS ها به عنوان یک منبع تغذیه برق فوق اضطراری عمل کرده و از خاموش شدن ناگهانی تجهیزات حساس مانند سرورها، سوییچ ها، انواع سیستم‌های کامپیوتری، برهای کنترلی آسانسورها، کنترلرهای سیستمهای هوشمند و … جلوگیری می‌کنند و برق رگوله شده و ایمن در اختیار مصرف کننده قرار می‌دهند و در انواع مختلفی متناسب با ظرفیت و کاربری هر مجموعه از جمله آنلاین، آفلاین و … وجود دارند.

  1. تابلو برق: جهت کنترل و توزیع برق یک مجموعه متناسب با اماکن، تجهیزات و … کاربرد داشته و در انواع تابلوهای اصلی، توزیع، کنترلی و … بر اساس ظرفیت مصارف، کنترل و توزیع برق تجهیزات، طراحی و تولید می شوند. این تابلوها شامل تجهیزاتی از قبیل کلیدهای اصلی ورودی و خروجی، شینه‌ها و مقره ها، کلیدهای کامپکت و اتوماتیک، کلید فیوزهای توزیع، تجهیزات اندازه گیری و مانیتورینگ، انواع رله ها، کنتاکتورها و کنترل فازها، ترمینالها و … می باشند.
  2. سیستم های ارتینگ: سیستم ارتینگ یا زمین وظیفه حفاظت از انسانها، دستگاه ها و مدارها در برابر نوسانات شدید ولتاژ و جریان های هجومی لحظه ای مانند صاعقه ها، سوییچینگ‌ها، جریانهای نشتی، اتصال کوتاه‌ها و … را بر عهده دارند و متناسب با نوع ساختمان، کاربری، تجهیزات و … در انواع مختلفی طراحی و اجرا می شوند و تامین کننده سیستم ارت الکتریکال و ارت حفاظتی مجموعه ها می‌باشند.
  3. مدارهای روشنایی: مدار روشنایی همانطور که از نام آن پیداست جهت تامین روشنایی عمومی یا اختصاصی اماکن، فضاها، محوطه ها و … طراحی و اجرا می شود و در انواع مختلف سیستم روشنایی دستی، اتوماتیک، هوشمند و … وجود دارند. مدارهای روشنایی هوشمند به کاربران اجازه می‌دهند تا روشنایی ساختمانها و مراکز را به صورت برنامه ریزی شده و متناسب به خواسته های شخصی کنترل کنند.
  4. سیستم های هوشمند: سیستم های هوشمند و موتورایز نیز جهت کاربری های برنامه ریزی شده در راستای راحتی، آسایش و امنیت بیشتر طراحی و اجرا می شوند. در این بین می توان به انواع سیستم های کنترلی از طریق تلفن همراه، برد ها، دستگاه ها و المانهای کنترلی هوشمند، حسگرها و سنسورهای حرکتی، سنسورهای زمانی، کنترل کننده های منطقی برنامه پذیر(PLC)، حسگرهای اپتیکی، مدارهای امنیتی، دوربین های مدار بسته، آنتن مرکزی و … اشاره کرد.
  5. اعلان و اطفاء حریق: سیستمهای اعلان و اطفاء حریق جهت تشخیص، اطلاع رسانی و جلوگیری از حریق و تامین ایمنی انسانها، ساختمان و تجهیزات در برابر آتش سوزی طراحی و اجرا می شوند. از انواع این سیستم ها می توان به سیستم کشف و اعلان حریق متعارف، آدرس پذیر، چند مرحله ای و … اشاره کرد.

در فضاهایی که تجهیزات و دستگاه های الکترونیکی، الکتریکال و الکترومکانیکی در آنها تجمیع شده‌اند نیاز به سیستم های به روزتری با ایمنی و حساسیت بیشتر می باشد، که شامل انواع دتکتورهای حرارتی، دودی و اپتیکی، سنسورهای پارالل در چند زون، بردهای کنترلی هوشمند و استفاده از نوع اطفاهای بی خطر برای انسان و تجهیزات می باشند.

نمونه کارها

تابلو برق اصلی
تابلو برق هوشمند
برد کنترل هوشمند
کپسول اطفاء حریق

جهت سفارش پروژه فرم مربوطه را پر نمایید.